VISITORS PARKING ZAGUÁN DE LAS FLORES

    VISITORS PARKING ZAGUÁN DE LAS FLORES

    Project executed north of the city of Cali, near “Centro Empresa”. Cobicivil executed the adaptation of the parking lot for visitors in a short timeframe due to the deliveries to co-owners that were nearby;
    It began with the excavation of approximately 800 m3 of land, disposing of them to authorized landfills. What followed was around 300 m3 of Sub-Base were supplied and the required levels were left to guarantee that at the time of concrete casting, it would go according with the slopes provided by our client, Constructora Bolívar.

    OTHER PROJECTS


    Are you looking for an ally for your projects?

    CONTACT US

    Comments are closed.

    ×

    Hello!

    Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

    × ¿Cómo podemos ayudarte?